Elektriker / Teletekniker

Elektriker / Teletekniker

Vi söker Elektriker/Teletekniker till Ohmegi

Ohmegi fortsätter att växa och nu söker vi Elektriker/Teletekniker som vill arbeta inom Storstockholm och som har minst 2 års erfarenhet samt har bra referenser. Vill du vara en del av ett kompetent, tryggt och framgångsrikt företag? Sök till tjänsten som Elektriker / Teletekniker.

Tjänsten som Elektriker/Teletekniker innebär bla att planera och utföra elinstallationer åt Ohmegis kunder inom Storstockholm. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete inom ett team.

Ohmegi grundades 1982 och är idag en av de ledande helhetsspecialisterna på installationer inom el, tele, teknik och säkerhet. Vi är idag över 100 elektriker som servar våra kunder i Storstockholm. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet vilket skapar trygghet och säkerhet.

Ohmegi är även en del av Instalco koncernen där ledorden är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer. Instalco lägger stor vikt på att alla bolag inom koncernen har sunda och gemensamma värderingar.


Varmt välkommen med din ansökan med meritförteckning och referenser till info@ohmegi.se med märkning ”Elektriker/Teletekniker”. Vid frågor kontakta gärna oss på tel.08-969600.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Fredrik Ifwer, VD, E-post: info@ohmegi.se