Elektriker

Ohmegi fått in många nya spännande projekt och söker nu elektriker till Storstockholm och Uppsala området. Vi är ett härligt gäng som jobbat många år tillsammans och vill du bli en del av det så tveka inte att söka.

Vi expanderar och söker fler duktiga medarbetare. Just nu söker vi elektriker som gillar människor, teknik och affärer. Som elektriker på Ohmegi kommer du att arbeta med service- och installationsarbeten inom fastigheter och industri.

Du har ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Din noggrannhet och engagemang är ditt varumärke.

Ohmegi grundades 1982 och är idag en av de ledande helhetsspecialisterna på installationer inom el, tele, teknik och säkerhet. Vi är idag ca 80 elektriker som servar våra kunder i Storstockholm. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet vilket skapar trygghet och säkerhet.

Ohmegi är även en del av Instalco koncernen där ledorden är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer. Instalco lägger stor vikt på att alla bolag inom koncernen har sunda och gemensamma värderingar.

Varmt välkommen med din ansökan med meritförteckning och referenser till info@ohmegi.se med märkning ”Elektriker”. Vid frågor kontakta gärna oss på tel.08-969600.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Brodin, tel. 070-4214386, VD, E-post: johan.brodin@ohmegi.se

  • Stad
    Storstockholm och Uppsala

  • Kompetensområde
    Elektriker

  • Ansök