Elinstallationer

På Ohmegi utför vi elinstallationer i samband med såväl ombyggnationer som nybyggnationer. Vi går gärna igenom, granskar och utvärderar elsäkerheten i din befintliga anläggning i syfte att därefter ge förslag på diverse energianpassade åtgärder. Med hjälp av vår långa erfarenhet vad gäller elinstallationer, våra kompetenta, erfarna och kundorienterade medarbetare samt våra nära samarbetspartners ger vi dig den i särklass bästa lösningen och säkerställer din elinstallation.

Sverige är ett av de länder som har högst krav vad gäller elinstallationer reglerat i lagstiftningen. Redan här sätts ribban på en viss nivå. Lägg där till att våra serviceinriktade installatörer har lång och gedigen erfarenhet, stor kunskap inom området samt den oumbärliga drivkraften att ständigt utvecklas, ständigt sträva efter perfektion samt förmågan att inse att det alltid finns mer att lära, att man aldrig blir fullärd. Ovanpå detta arbetar företagsledningen frekvent med att kontinuerligt uppdatera verksamheten och dess olika grenar i syfte att aldrig föråldras utan snabbt kunna följa med i omvärldens förändringar och anpassa sig till dessa. Ett av de senaste exemplen på bestämmelser att ta hänsyn till och rätta sig efter är regleringen gällande skydd mot elchock och principerna vad gäller skyddsutjämning.


Elinstallationer skräddarsydda efter dina behov

Som kund hos oss erbjuds du alternativa lösningar utifrån dina unika förutsättningar och din situation. Vi arbetar inte utifrån principen att paketera lösningar för att därefter försluta desamma, utan är istället flexibla lyhörda, nyfikna och öppna för förslag. Vi är nämligen övertygade om att vår expertis i kombination med dina specifika behov och önskemål samt en fortlöpande dialog mellan parterna är nyckeln till ett hållbart och lyckat samarbete laddat med mervärden. Vår självklara målsättning är att överträffa dina förväntningar både vad gäller arbetsprocessen, tidsåtgången och slutresultatet. Dessutom erbjuder vi i samband med avslutat projekt tjänster vad beträffar efterföljande service och underhåll i form av olika typer av avtal, allt för att du som kund ska känna dig både nöjd och trygg.

Med kunniga, tillmötesgående och erfarna medarbetare samt trogna leverantörer av förstklassiga produkter kan vi snabbt täcka ditt eventuella behov av högkvalitativa elinstallationer. Sammanfattningsvis; Vi erbjuder dig rätt produkter, i rätt tid och till rätt pris. Ohmegi - ett naturligt val för dig som inte nöjer dig, för dig som vill få ut så mycket som möjligt av pengarna, för dig som hittat hit.


Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner