Elinstallatör - Tele, teknik & säkerhet

Ohmegi är stolt leverantör av högkvalitativa elinstallationer till förmånliga priser och har över 20 års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder allt från mindre installationer inom IT- och fibernät samt telefonväxlar och bredband till kostnadseffektiva totalentreprenader. Oavsett projektets form och omfattning har vi en elinstallatör redo att frambringa ett fantastiskt slutresultat!

I dagens alltmer digitalt interaktiva samhälle går det inte att nog betona vikten av säkerhet inom datakommunikation. Trots att mycket fokus numera läggs på att säkerställa samt försvara databaser och webbplatser mot intrång och olagligheter får vi inte glömma bort att gardera vår faktiska arbetsplats. Minst lika viktigt som att skydda sin datakommunikation är det alltjämt att skydda den fysiska verksamheten mot åverkan i form av exempelvis sabotage och stöld. Vi levererar och installerar med hjälp av våra kunniga, serviceinriktade och erfarna medarbetare kvalitetssäkrade inbrottslarm specialanpassade för ändamålet, dvs. skräddarsydda efter just era behov och önskemål samt med utgångspunkt i den rådande situationen och förutsättningarna. Vi erbjuder såväl inbrottslarm som brandlarm, och samtliga av de larm vi levererar är SBSC-godkända i larmklass 2 och färdiga att monteras av en kompetent elinstallatör. Vi tror stenhårt på att ett samspel mellan vår expertis och era önskemål samt en fortlöpande dialog parterna emellan är den kortaste och rakaste vägen till en väl fungerande arbetsprocess samt ett tillfredsställande slutresultat. Med detta i åtanke strävar vi alltid efter att erbjuda er som kund en helhetslösning vilken täcker era unika larmbehov.

Utöver att installera högkvalitativa och väl beprövade larmsystem monterar vi också kompletta och individuellt anpassade passagesystemlösningar. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig emellertid betydligt längre än så och möjliggör en bred repertoar av tjänster inom el och elservice. Efter många års erfarenhet av projektering och installation med cant-auktoriserad personal tillhandahåller vi dessutom ett stort utbud av kvalitativa tjänster inom antennanläggningar, såsom radio, tv och kabel-tv.


Din självklara elinstallatör

På Ohmegi kvalitetssäkrar vi allt ifrån produkter till tjänster och strävar efter att vara bäst på alla plan. Våra erfarna medarbetare är enormt kompetenta men också flexibla, öppna för nya förslag och införstådda i vikten av att aldrig upphöra att ta till sig och lära. Detta i kombination med vårt ständiga servicetänk, våra förmånliga service- och underhållsavtal samt vårt motto gällande "totalansvar", vilket innebär att vi bistår med support även efter leverans, installation och konfigurering, hoppas vi ska bringa fler nöjda kunder. Vår främsta strävan är nämligen inte att möta dina förväntningar, utan att överträffa desamma. Ohmegi - valet av elinstallatör har aldrig varit enklare.


Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner