Om oss

Vi överträffar kundernas förväntningar genom vår mångåriga erfarenhet och kompetens med medarbetare som känner glädje i att utföra ett bra arbete åt alla våra kunder.


Sedan 80-talet - lång erfarenhet

Ohmegi Elektro AB grundades 1982, och är i dag ett av de ledande installationsföretagen i Stockholm inom el, tele, teknik och säkerhet. Vår omsättning är ca 350 mkr med ca 100 anställda. Vi har kontor i egen fastighet på Sollentunavägen 52 i Helenelund, Sollentuna.


Kunden i fokus - hög tillgänglighet

Vi jobbar alltid med våra kunders projekt i fokus och har i våra affärer familjeföretagets personliga prägel med snabba beslutsvägar och service till våra kunder som ett gemensamt mål i hela organisationen. Vår främsta tillgång är vår otroligt kompetenta och professionella personal som i alla lägen snabbt och effektivt leder uppdragen med rätt resurs på rätt plats och i rätt tid.


Utbildning - en viktig del av vår verksamhet

Då vi är ett utpräglat serviceföretag satsar vi på att löpande utbilda och engagera vår personal efter marknadens krav och behov. Det är viktigt att vår personal upprätthåller jämn och hög kompetens och håller sig ajour med utvecklingen av både produkter och arbetsmetoder men även med ändrade lagar och förordningar som reglerar vår bransch. Därför får våra medarbetare kontinuerlig utbildning både internt och externt som också innefattar produktutbildningar i direkt samarbete med våra leverantörer.


Certifieringar, tillstånd och auktorisationer - hög kvalitet

Vi arbetar aktivt i projekt med att miljöklassa vårt material enligt Byggvarubedömningen och Sunda Hus m.fl. Allt efter våra kunders högt ställda krav och mål.

Vi är godkända för de arbeten vi utför och har alla tillstånd som krävs.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco