johan-brodin.jpg

Johan Brodin ny vd på Ohmegi

Johan Brodin är ny vd på Instalcobolaget Ohmegi i Stockholm. Tidigare vd Fredrik Ifwer stannar kvar i bolaget för att fokusera på försäljning, kalkyl och kundrelationer.

Johan har en gedigen erfarenhet inom elbranschen varav tjugo år inom Bravida, senast kommer han från en roll som regionchef för Bravida Region Uppland.

- Ohmegi är ett bolag med gott rykte bland kunder, historiskt en bra lönsamhet och god sammanhållning och trivsel bland medarbetare. Nu vill vi nå en stabil och god lönsamhet för Ohmegi igen. För att klara det behöver våra erfarna och kompetenta medarbetare vara motiverade, känna förtroende och få möjlighet att utvecklas. Jag är oerhört inspirerad och motiverad att an mig an denna uppgift och såklart glad över att fått förtroendet av Instalco, säger Johan.

Sedan 2015 har Johan ansvarat för Bravida Uppsalas installationsverksamhet i rollen som Regionchef. Regionen omfattade då sex avdelningar med service och entreprenad inom eL, VS, ventilation och kyla med 280 medarbetare. De senaste två åren omsatte regionen 550 miljoner kronor med god lönsamhet.

- Det roligaste med att jobba på Ohmegi är att så många av medarbetarna har ett stort hjärta och engagemang för bolaget. Många har lång anställningstid och hög kompetens inom yrket vilket såklart är en stor fördel för mig som ny chef. Jag ser fram mot tillsammans mina medarbetare utveckla Ohmegi till att bli kundens förstahandsval i Stockholm.

Ohmegi med huvudkontor i Sollentuna i norra Stockholm är specialiserade på installationer inom el, tele, teknik, säkerhet och efterföljande elservice och underhåll.