hemsida-3.jpg
Patriam Gärdet, EBAB, Stockholm

Patriam

Brf Utsikten i Stockholm bygger en bostadsfastighet på Gärdet i Stockholm med EBAB som byggherre. Ohmegi är vald helhetsleverantör av elinstallationer i fastigheten. Fastigheten ska med den höga ambitionsnivån certifieras i miljöklass guld. Det innebär bla hållbara materialval och låg energiförbrukning. Projektet påbörjades för Ohmegi i september 2016 och beräknas bli klart till juli 2017.


Byggnaden byggs med 10 våningar med 36 st exklusiva och toppmoderna bostadsrätter i storlekar från ettor på 30 kvm till sex rummare i etage på 150 kvm. Gården byggs på taket där det kommer finnas en gemensam takterrass med utsikt över hela staden samt en bil hiss till garaget, här finns även ladd platser för elbilar för att möta framtidens fordonspark!

Ohmegis uppdrag är att genomföra all installation inom el, kraft, tele, data, fiber och passage under ledning av vår mycket erfarna projektledare Johan Fagerlund. Till sin hjälp på plats har han vår kunnige ledande montör Stefan Widberg. Totalt är det 2 elektriker på plats från Ohmegi.